Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Special

Midnight Special

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Midnight Special på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jeff Nichols
Skuespillere: Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver
Spilletid: 112 min
Land: USA, Greece
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Da hans søn udviser overnaturlige kræfter, tager en far ham med på flugt for at beskytte ham mod statslige myndigheder og religiøse fanatikere.


Se Midnight Special på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Midnight Special havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Midnight Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Midnight Special herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Midnight Special er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar