Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Special

Midnight Special

28/02/2017 | Flixfilm

Se Midnight Special på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Jeff Nichols
Skuespillere: Michael Shannon, Joel Edgerton, Kirsten Dunst, Adam Driver
Spilletid: 112 min
Land: USA, Greece
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da hans søn udviser overnaturlige kræfter, tager en far ham med på flugt for at beskytte ham mod statslige myndigheder og religiøse fanatikere.

Midnight Special havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Midnight Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Midnight Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar