Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Sun

Midnight Sun

23/10/2017 | Flixfilm

Midnight Sun på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Scott Speer
Skuespillere: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Det bizarre mord på en franskmand i det nordlige Sverige leder franske og svenske efterforskere ind i en forskruet verden af rituelle mord.

Midnight Sun (Midnatssol) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Midnight Sun på YouTube.Se Midnight Sun på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Midnight Sun (Midnatssol) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Sun (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midnight Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midnight Sun (Midnatssol) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar