Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Sun

Midnight Sun

23/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Midnight Sun på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Scott Speer
Skuespillere: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Det bizarre mord på en franskmand i det nordlige Sverige leder franske og svenske efterforskere ind i en forskruet verden af rituelle mord.


Se Midnight Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Midnight Sun (Midnatssol) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Midnight Sun (Midnatssol) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Midnight Sun herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Midnight Sun (Midnatssol) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Sun (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar