Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midnight Sun

Midnight Sun

23/10/2017 | Flixfilm

Se Midnight Sun på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Scott Speer
Skuespillere: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Det bizarre mord på en franskmand i det nordlige Sverige leder franske og svenske efterforskere ind i en forskruet verden af rituelle mord.


Se Midnight Sun på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMidnight Sun (Midnatssol) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Midnight Sun (Midnatssol) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Midnight Sun herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Midnight Sun (Midnatssol) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midnight Sun (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar