Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Midsommar

Midsommar

01/05/2021 | Flixfilm

Se Midsommar på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Ari Aster
Skuespillere: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren, William Jackson Harper
Spilletid: 148 min
Land: USA, Sweden
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En sørgende kvinde tager med sin kæreste og hans kollegaer til en fjerntliggende svensk landsby, der ikke er så idyllisk, som den ser ud til.

Midsommar havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Midsommar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Midsommar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Midsommar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Midsommar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Midsommar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar