Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Miffy’s Adventures: Big and Small

Miffy’s Adventures: Big and Small

26/02/2021 | Flixfilm

Miffy’s Adventures: Big and Small på Netflix

Produktionsår: 2003–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Cynthia West
Spilletid: N/A
Land: United States, United Kingdom, Netherlands
Sprog: German, Dutch, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dick Brunas klassiske fortællinger om en nysgerrig lille kanin er elsket af generationer af små børn. Nu får de nyt liv i denne animerede serie.

Miffy’s Adventures: Big and Small (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Miffy’s Adventures: Big and Small på YouTube.Se Miffy’s Adventures: Big and Small på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Miffy’s Adventures: Big and Small (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Miffy’s Adventures: Big and Small (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Miffy’s Adventures: Big and Small, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Miffy’s Adventures: Big and Small er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar