Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mig äger ingen

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: I 1970'ernes Sverige bliver en pige forladt af sin mor og udvikler et kompliceret forhold til sin oprørske alkoholiker af en far.


Se Mig äger ingen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mig äger ingen (Mig ejer ingen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mig äger ingen (Mig ejer ingen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mig äger ingen herunder:Fra premieredatoen (15. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Mig äger ingen (Mig ejer ingen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Mig äger ingen stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar