Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mig äger ingen

Mig äger ingen

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Mig äger ingen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I 1970'ernes Sverige bliver en pige forladt af sin mor og udvikler et kompliceret forhold til sin oprørske alkoholiker af en far.


Se Mig äger ingen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mig äger ingen (Mig ejer ingen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mig äger ingen (Mig ejer ingen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mig äger ingen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mig äger ingen (Mig ejer ingen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mig äger ingen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar