Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mig äger ingen

Mig äger ingen

15/12/2017 | Flixfilm

Se Mig äger ingen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1970'ernes Sverige bliver en pige forladt af sin mor og udvikler et kompliceret forhold til sin oprørske alkoholiker af en far.

Mig äger ingen (Mig ejer ingen) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mig äger ingen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mig äger ingen (Mig ejer ingen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mig äger ingen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mig äger ingen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mig äger ingen (Mig ejer ingen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar