Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Express: Et juleeventyr

Mighty Express: Et juleeventyr

06/12/2020 | Flixfilm

Se Mighty Express: Et juleeventyr på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Eventyrekspressen kan byde velkommen til et nyt tog og begiver sig med fuld fart ind i en snestorm for at levere julemandens gaver og redde julen for børnene i Sporby.

Mighty Express: Et juleeventyr havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mighty Express: Et juleeventyr på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mighty Express: Et juleeventyr ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Express: Et juleeventyr er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Express: Et juleeventyr stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar