Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Express: Train Trouble

Mighty Express: Train Trouble

18/01/2022 | Flixfilm

Mighty Express: Train Trouble på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Short, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Christian Campbell, Johnathan Couillard, Shazdeh Kapadia
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Et par lumske typer har narret togene og overtaget Missionsstationen. Kan Flikker flikke noget sammen på sporene for at redde sine venner og klare ærterne?

Mighty Express: Train Trouble havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Express: Train Trouble på YouTube.Se Mighty Express: Train Trouble på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mighty Express: Train Trouble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Express: Train Trouble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Express: Train Trouble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Express: Train Trouble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar