Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Express

Mighty Express

29/08/2022 | Flixfilm

Mighty Express på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Evan LeFeuvre, Michela Luci, Tyler James Nathan
Spilletid: N/A
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Tag på tur med Eventyrekspressen, der består af en gruppe tog og deres små venner, som sammen løser problemer på sporene med snarrådighed og samarbejde.Se Mighty Express på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mighty Express (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Express på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Express (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Express (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Express, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar