Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Express

Mighty Express

22/09/2020 | Flixfilm

Se Mighty Express på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ian Ho, Tyler James Nathan, Dylan Schombing, Leo Orgil
Spilletid: N/A
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Tag på tur med Eventyrekspressen, der består af en gruppe tog og deres små venner, som sammen løser problemer på sporene med snarrådighed og samarbejde.Se Mighty Express på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mighty Express (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Express (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mighty Express:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mighty Express er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Express (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar