Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Good: The Beatles

Mighty Good: The Beatles

29/05/2022 | Flixfilm

Mighty Good: The Beatles på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Historien om The Beatles, en af de mest indflydelsesrige musikgrupper i historien, udfoldes i denne dokumentar fra den anerkendte filmskaber Tony Palmer.Se Mighty Good: The Beatles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mighty Good: The Beatles havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Good: The Beatles på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Good: The Beatles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Good: The Beatles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Good: The Beatles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Good: The Beatles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar