Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal

Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal

30/05/2022 | Flixfilm

Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktion: Rajiv Chilaka
Skuespillere: Aranya Kaur, Sabina Malik, Nishka Raheja
Spilletid: 20 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: På en tur til det smukke Taj Mahal bliver Bheem distraheret i et forsøg på at give en lille piges tabte bamse tilbage, før nogen stjæler den!Se Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar