Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Little Bheem

Mighty Little Bheem

25/09/2020 | Flixfilm

Se Mighty Little Bheem på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Et uskyldigt barns grænseløse nysgerrighed – og ekstraordinære styrke – fører til spilopper og eventyr i hans lille indiske landsby.

Mighty Little Bheem (Mægtige lille Bheem) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Little Bheem på YouTube.Se Mighty Little Bheem på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mighty Little Bheem (Mægtige lille Bheem) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Little Bheem (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Little Bheem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Little Bheem (Mægtige lille Bheem) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar