Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Little Bheem

Mighty Little Bheem

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Mighty Little Bheem på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Et uskyldigt barns grænseløse nysgerrighed – og ekstraordinære styrke – fører til spilopper og eventyr i hans lille indiske landsby.


Se Mighty Little Bheem på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mighty Little Bheem (Mægtige lille Bheem) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Little Bheem (Mægtige lille Bheem) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mighty Little Bheem herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mighty Little Bheem (Mægtige lille Bheem) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Little Bheem (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar