Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

11/11/2014 | Flixfilm

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: Bryan Spicer
Skuespillere: Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Steve Cardenas
Spilletid: 95 min
Land: United States, Japan, Australia, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Den onde skurk Ivan Ooze løslades fra sit oldgamle fængsel, og han søger hævn over sin tilfangetager – lederen af Power Rangers.

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Morphin Power Rangers: The Movie på YouTube.Se Mighty Morphin Power Rangers: The Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mighty Morphin Power Rangers: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Morphin Power Rangers: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Morphin Power Rangers: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Morphin Power Rangers: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar