Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

Mighty Morphin Power Rangers: The Movie

11/11/2014 | Flixfilm

Se Mighty Morphin Power Rangers: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Family, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Bryan Spicer
Skuespillere: Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Steve Cardenas, Jason David Frank
Spilletid: 95 min
Land: USA, Japan, Australia, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Den onde skurk Ivan Ooze løslades fra sit oldgamle fængsel, og han søger hævn over sin tilfangetager – lederen af Power Rangers.


Se Mighty Morphin Power Rangers: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMighty Morphin Power Rangers: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Morphin Power Rangers: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mighty Morphin Power Rangers: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mighty Morphin Power Rangers: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Morphin Power Rangers: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar