Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mighty Morphin Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers

01/02/2021 | Flixfilm

Mighty Morphin Power Rangers på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: Bryan Spicer
Skuespillere: Karan Ashley, Johnny Yong Bosch, Steve Cardenas
Spilletid: 95 min
Land: United States, Japan, Australia, New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Fem almindelige teenagere udvælges af en intergalaktisk troldmand til at blive Power Rangers og skal bruge deres nye kræfter til at bekæmpe den onde Rita Repulsa.Se Mighty Morphin Power Rangers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mighty Morphin Power Rangers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Morphin Power Rangers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mighty Morphin Power Rangers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Morphin Power Rangers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Morphin Power Rangers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Morphin Power Rangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar