Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Oak

Mighty Oak

22/10/2021 | Flixfilm

Se Mighty Oak på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sean McNamara
Skuespillere: Janel Parrish, Tommy Ragen, Carlos PenaVega
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Mens hun prøver at komme sig over tabet af sin bror, spørger en bandmanager sig selv, om en ung talentfuld guitarist er en reinkarnationen af hendes elskede bror.

Mighty Oak havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mighty Oak på YouTube.Se Mighty Oak på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mighty Oak ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Oak stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Oak, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Oak er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar