Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mighty Raju Rio Calling

Mighty Raju Rio Calling

01/04/2020 | Flixfilm

Se Mighty Raju Rio Calling på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation
Instruktion: Rajiv Chilaka, Anirban Majumder
Skuespillere: N/A
Spilletid: 99 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Mighty Raju gør sig klar til nye eventyr i Rio de Janeiro, hvor han er oppe imod konkurrerende fodboldspillere, capoeirakæmpere og meget mere.

Mighty Raju Rio Calling havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mighty Raju Rio Calling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mighty Raju Rio Calling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mighty Raju Rio Calling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mighty Raju Rio Calling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mighty Raju Rio Calling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar