Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Birbiglia: Thank God for Jokes

Mike Birbiglia: Thank God for Jokes

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Mike Birbiglia: Thank God for Jokes på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Seth Barrish, Mike Birbiglia
Skuespillere: Mike Birbiglia
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Komikeren Mike Birbiglia går på scenen i Brooklyn og afslører den grumme sandhed om marionetdukker, afdøde mennesker og de virkelige farer ved at være sjov mand.


Se Mike Birbiglia: Thank God for Jokes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mike Birbiglia: Thank God for Jokes havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mike Birbiglia: Thank God for Jokes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mike Birbiglia: Thank God for Jokes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mike Birbiglia: Thank God for Jokes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Birbiglia: Thank God for Jokes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore