Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Birbiglia: Thank God for Jokes

Mike Birbiglia: Thank God for Jokes

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Mike Birbiglia: Thank God for Jokes på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Seth Barrish, Mike Birbiglia
Skuespillere: Mike Birbiglia
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Komikeren Mike Birbiglia går på scenen i Brooklyn og afslører den grumme sandhed om marionetdukker, afdøde mennesker og de virkelige farer ved at være sjov mand.


Se Mike Birbiglia: Thank God for Jokes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mike Birbiglia: Thank God for Jokes havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mike Birbiglia: Thank God for Jokes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mike Birbiglia: Thank God for Jokes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mike Birbiglia: Thank God for Jokes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Birbiglia: Thank God for Jokes stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar