Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Birbiglia: The New One

Mike Birbiglia: The New One

26/11/2019 | Flixfilm

Se Mike Birbiglia: The New One på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Seth Barrish
Skuespillere: Mike Birbiglia
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Komikeren Mike Birbiglia optræder på Broadway med et underholdende og eftertænksomt onemanshow, der beskriver hans følelsesmæssige og fysiske rejse mod forældreskabet.Se Mike Birbiglia: The New One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mike Birbiglia: The New One havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mike Birbiglia: The New One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mike Birbiglia: The New One:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mike Birbiglia: The New One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Birbiglia: The New One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar