Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Birbiglia: The New One

Mike Birbiglia: The New One

26/11/2019 | Flixfilm

Mike Birbiglia: The New One på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Seth Barrish
Skuespillere: Mike Birbiglia
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Komikeren Mike Birbiglia optræder på Broadway med et underholdende og eftertænksomt onemanshow, der beskriver hans følelsesmæssige og fysiske rejse mod forældreskabet.

Mike Birbiglia: The New One havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mike Birbiglia: The New One på YouTube.Se Mike Birbiglia: The New One på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mike Birbiglia: The New One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Birbiglia: The New One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mike Birbiglia: The New One, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mike Birbiglia: The New One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar