Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mike Colter er superhelten Luke Cage i ny Netflix-serie

Mike Colter er superhelten Luke Cage i ny Netflix-serie

22/12/2014 | Flixfilm

Marvel og Netflix er i gang med at lave en række nye superhelte-serier om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten i løbet af de kommende år. Produktionen af Daredevil og Jessica Jones er i fuld gang, men nu er det imidlertid blevet afsløret hvem der har fået hovedrollen i den kommende serie om Luke Cage.

Superhelten Luke Cage vil blive spillet af Mike Colter (nederst til højre), som tidligere har medvirket i en lang række film og serier, heriblandt Salt, Men In Black 3 og The Good Wife.

Inden Luke Cage kastes ud i egne heltegerninger i sin egen serie, vil han dog medvirke i den kommende om Jessica Jones, der har fået navnet Marvel’s A.K.A. Jessica Jones og som forventes at få premiere i slutningen af 2015. Jessica Jones spilles i øvrigt af Krysten Ritter.

mike colter luke cage netflixI Marvel’s A.K.A. Jessica Jones møder superhelteinden Jessica Jones den gådefulde Luke Cage i forbindelse med en kriminel handling. Mødet med Luke Cage hemmelighedsfulde fortid får dog dramatiske konsekvenser for Jessica Jones – konsekvenser hun aldrig kunne have forestillet sig.

LÆS OGSÅ   'Horizon Zero Dawn' bliver til Netflix-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Daredevil er den første superhelte-serie, der får premiere på Netflix, hvorefter Marvel’s A.K.A. Jessica Jones og Luke Cage følger trop. Den sidste serie i rækken er Iron Fist, men der er endnu ikke offentliggjort nogle detaljer vedrørende denne serie.

Alle de enkeltstående superhelte-serier følges op af ny miniserie om The Defenders, hvor et dreamteam af superhelte går sammen om at klare de onde kræfter og skurke.

De kommende serier vil kun få premiere på streamingtjenesten Netflix.Skriv kommentar