Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Epps: Don’t Take It Personal

Mike Epps: Don’t Take It Personal

18/12/2015 | Flixfilm

Mike Epps: Don’t Take It Personal på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mike Epps får taget til at lette på det historiske Orpheum Theatre i et show fyldt med knivskarpe parodier og nådesløse svadaer.

Mike Epps: Don’t Take It Personal havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mike Epps: Don’t Take It Personal på YouTube.Se Mike Epps: Don’t Take It Personal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mike Epps: Don’t Take It Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Epps: Don’t Take It Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mike Epps: Don’t Take It Personal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mike Epps: Don’t Take It Personal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar