Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Epps: Don’t Take It Personal

Mike Epps: Don’t Take It Personal

18/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Mike Epps: Don’t Take It Personal på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mike Epps får taget til at lette på det historiske Orpheum Theatre i et show fyldt med knivskarpe parodier og nådesløse svadaer.


Se Mike Epps: Don’t Take It Personal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mike Epps: Don’t Take It Personal havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mike Epps: Don’t Take It Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mike Epps: Don’t Take It Personal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mike Epps: Don’t Take It Personal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Epps: Don’t Take It Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar