Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Epps: Don’t Take It Personal

Mike Epps: Don’t Take It Personal

18/12/2015 | Flixfilm

Se Mike Epps: Don’t Take It Personal på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mike Epps får taget til at lette på det historiske Orpheum Theatre i et show fyldt med knivskarpe parodier og nådesløse svadaer.


Se Mike Epps: Don’t Take It Personal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMike Epps: Don’t Take It Personal havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mike Epps: Don’t Take It Personal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mike Epps: Don’t Take It Personal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mike Epps: Don’t Take It Personal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Epps: Don’t Take It Personal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar