Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Epps: Indiana Mike

Mike Epps: Indiana Mike

29/03/2022 | Flixfilm

Mike Epps: Indiana Mike på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Alfonso Johnson
Skuespillere: Mike Epps
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Mike Epps vender tilbage til sin fødeby Indianapolis og reflekterer over sin tid som dårlig basketspiller og endnu værre narkohandler, samt gode minder om sine forældre.

Mike Epps: Indiana Mike havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mike Epps: Indiana Mike på YouTube.Se Mike Epps: Indiana Mike på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mike Epps: Indiana Mike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Epps: Indiana Mike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mike Epps: Indiana Mike, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mike Epps: Indiana Mike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar