Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Epps: Only One Mike

Mike Epps: Only One Mike

25/06/2019 | Flixfilm

Se Mike Epps: Only One Mike på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Kevin Bray
Skuespillere: Mike Epps
Spilletid: 63 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Mike Epps roder tingene sammen i sin rå standup-special, når han tackler seksuelle no-gos, specialklasser, kropsdele, der ældes, og meget mere.


Se Mike Epps: Only One Mike på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mike Epps: Only One Mike havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mike Epps: Only One Mike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mike Epps: Only One Mike:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mike Epps: Only One Mike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Epps: Only One Mike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar