Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mike Epps: Only One Mike

Mike Epps: Only One Mike

25/06/2019 | Flixfilm

Mike Epps: Only One Mike på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Kevin Bray
Skuespillere: Mike Epps
Spilletid: 63 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Mike Epps roder tingene sammen i sin rå standup-special, når han tackler seksuelle no-gos, specialklasser, kropsdele, der ældes, og meget mere.

Mike Epps: Only One Mike havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mike Epps: Only One Mike på YouTube.Se Mike Epps: Only One Mike på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mike Epps: Only One Mike ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mike Epps: Only One Mike stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mike Epps: Only One Mike, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mike Epps: Only One Mike er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar