Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Mike Myers får egen komedieserie på Netflix

Mike Myers får egen komedieserie på Netflix

04/05/2019 | Flixfilm

mike myers netflix serieDen amerikanske skuespiller Mike Myers, der også kendes som hemmelig agent under alter egoet Austin Powers, får sin egen komedieserie på streamingtjenesten Netflix.

Det skriver The Hollywood Reporter.

Det er endnu sparsomt med oplysninger, men Mike Myers vil i komedieserien indtage flere rolle. Et job som han ikke er helt ubekendt med, da han i ‘Austin Powers’-filmene ofte har haft flere roller, blandt andet som helten og skurken Dr. Evil.

Mike Myers udtaler selv om den kommende Netflix-serie;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg elsker at skabe nye roller og med Netflix får jeg en fantastisk legeplads” udtaler Myers.

Netflix beskriver projektet som en “limited series” på seks episoder, hvilket som regel betyder, at man skal ikke forvente sig yderligere episoder.

Det samme var dog også tilfældet med Ricky Gervais ‘After Life’, der ligeledes var en “limited series”, men eftersom den fik overvældende succes, valgte Ricky Gervais at gå med til at lave en ekstra sæson.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 37 – 2022)

Mike Myers har generelt taget den lidt med ro med film og tv de senere år, og den kommende serie vil også være skuespillerens første serie nogensinde.

Han medvirkede dog sidste år i Oscar-vinderen ‘Bohemian Rhapsody’ og det er blevet annonceret at en fjerde film med Mike Myers i hans ikoniske rolle som ‘Austin Powers’ også er i støbeskeen.

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kan forvente at se Mike Myers komedieserie på Netflix Danmark.Skriv kommentar