Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld

Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld

01/02/2018 | 1 kommentar

Se Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mikkel Klint Thorius' første onemanshow omhandler privilegiet ved at være hvid, at være en ung mand i Danmark, politisk korrekthed, skønhedsidealer og meget mere.


Se Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld

  1. Philip - kl. 13:54, 10-02-2018:

    Jaa fuck hvide mænd! Kvinder er undertrykte!!
    Bullshit, grow a pair.

    Skriv kommentar


Telmore