Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld

Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld

01/02/2018 | 1 kommentar

Se Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Mikkel Klint Thorius' første onemanshow omhandler privilegiet ved at være hvid, at være en ung mand i Danmark, politisk korrekthed, skønhedsidealer og meget mere.


Se Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Mikkel Klint Thorius: Hvid skyld

  1. Philip - kl. 13:54, 10-02-2018:

    Jaa fuck hvide mænd! Kvinder er undertrykte!!
    Bullshit, grow a pair.

    Skriv kommentar