Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Milada

12/01/2018 | Flixfilm

Se Milada på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, History
Instruktør: David Mrnka
Skuespillere: Ayelet Zurer, Robert Gant, Daniel Rchichev, Karina Rchichev
Spilletid: 124 min
Land: Czech Republic, USA
Sprog: English, German, Czech
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Milada Horáková, en politisk aktivist og menneskerettighedsaktivist, kæmper mod store kræfter for at beskytte sin tro i det kommunistiske Tjekkoslovakiet.


Se Milada på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMilada havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Milada ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Milada herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Milada er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Milada stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar