Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mile 22

01/01/2022 | Flixfilm

Se Mile 22 på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Peter Berg
Skuespillere: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais
Spilletid: 94 min
Land: United States, China, Colombia
Sprog: English, Russian, Indonesian, Filipino
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En agent fra en tophemmelig CIA-enhed står i spidsen for sit team, der skal eskortere en vigtig person i sikkerhed – med fjendtlige styrker lige i hælene.

Mile 22 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mile 22 på YouTube.



Se Mile 22 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mile 22 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mile 22 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mile 22, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mile 22 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar