Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Milea

14/06/2020 | Flixfilm

Se Milea på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Pidi Baiq, Fajar Bustomi
Skuespillere: Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan, Vanesha Prescilla, Ira Wibowo, Bucek Depp
Spilletid: 102 min
Land: Indonesia
Sprog: Indonesian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Mange år efter sin ungdomsromance med Milea fortæller den nu voksne Dilan sin version af deres kærlighedseventyr, da de mødes igen til et skolejubilæum.

Milea havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Milea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Milea ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Milea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Milea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Milea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar