Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Milestone

Milestone

07/05/2021 | Flixfilm

Milestone på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Ivan Ayr
Skuespillere: Mohinder Gujral, Pavitra Mattoo, Lakshvir Saran
Spilletid: 98 min
Land: India
Sprog: Hindi, Kashmiri, Punjabi
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter at have kørt 500.000 kilometer på landevejen må en sørgende trucker indse, at han måske mister det job, der betyder så meget for ham, til en ny praktikant.Se Milestone på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Milestone havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Milestone på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Milestone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Milestone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Milestone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Milestone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar