Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

MILF

16/07/2020 | Flixfilm

Se MILF på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I det sydlige Frankrig kæmper tre veninder med tab og hjertesorg og vover sig samtidig ud i dampende hede affærer med meget yngre mænd.


Se MILF på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


MILF havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om MILF ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til MILF:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til MILF er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MILF stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til MILF

  1. Thomas - kl. 14:02, 08-08-2020:

    En slags American Pie med modne kvinder. Letbenet komedie med lummer humor. Kan anbefales for et forvetningsafstemt publikum.

    Skriv kommentar