Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

MILF

16/07/2020 | Flixfilm

Se MILF på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I det sydlige Frankrig kæmper tre veninder med tab og hjertesorg og vover sig samtidig ud i dampende hede affærer med meget yngre mænd.

MILF havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til MILF på YouTube.Se MILF på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om MILF ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at MILF stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame MILF, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til MILF er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til MILF

  1. Thomas - kl. 14:02, 08-08-2020:

    En slags American Pie med modne kvinder. Letbenet komedie med lummer humor. Kan anbefales for et forvetningsafstemt publikum.

    Skriv kommentar