Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Milionari

Milionari

26/07/2022 | Flixfilm

Milionari på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: Cãtãlin Saizescu
Skuespillere: Andi Vasluianu, Maria Dinulescu, Mihai Bendeac
Spilletid: 90 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I 70'ernes Napoli stiger en mand til tops i Camorraen til et liv præget af luksus, mord og brutale hævntogter.

Milionari havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Milionari på YouTube.Se Milionari på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Milionari ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Milionari stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Milionari, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Milionari er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar