Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Milk?

01/09/2014 | Flixfilm

Se Milk? på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Gus Van Sant
Skuespillere: Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Brolin, Diego Luna
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Med spændende interviews og fængslende billeder undersøger denne dokumentar spørgsmålet om, hvorvidt mælk er sund ernæring. Er mælk sundt for os eller ej?


Se Milk? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMilk? havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Milk? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Milk? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Milk? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Milk? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar