Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Millennium

Millennium

01/05/2018 | Flixfilm

Se Millennium på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre, Sofia Ledarp
Spilletid: 540 min
Land: Sweden, Germany, Norway, Denmark
Sprog: Swedish, English, Italian, French
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Denne miniserie, som blev skabt til svensk tv, bearbejder hele Millenniumtrilogien, baseret på Stieg Larssons populære romaner.


Se Millennium på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMillennium (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Millennium (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Millennium herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Millennium er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Millennium (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar