Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Dollar Arm

Million Dollar Arm

25/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Million Dollar Arm på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Jon Hamm, Pitobash, Suraj Sharma, Madhur Mittal
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En mislykket sportsagent laver et realityshow for at finde Indiens bedste cricketspillere og få dem til at spille baseball i den amerikanske Major League.


Se Million Dollar Arm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Million Dollar Arm havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Million Dollar Arm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Million Dollar Arm herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Million Dollar Arm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Dollar Arm stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar