Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Dollar Arm

Million Dollar Arm

25/03/2016 | Flixfilm

Million Dollar Arm på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: Craig Gillespie
Skuespillere: Jon Hamm, Aasif Mandvi, Alan Arkin
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En mislykket sportsagent laver et realityshow for at finde Indiens bedste cricketspillere og få dem til at spille baseball i den amerikanske Major League.

Million Dollar Arm havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Million Dollar Arm på YouTube.Se Million Dollar Arm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Million Dollar Arm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Dollar Arm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Million Dollar Arm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Million Dollar Arm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar