Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Dollar Beach House

Million Dollar Beach House

26/08/2020 | Flixfilm

Se Million Dollar Beach House på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Peggy Zabakolas, Joel Roberts, Neil St. Clair
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Konkurrencen er hård, og dramaet uundgåeligt, når en gruppe unge, sultne ejendomsmæglere forsøger at lukke kæmpestore handler på luksusboliger i The Hamptons.

Million Dollar Beach House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Million Dollar Beach House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Million Dollar Beach House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Dollar Beach House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Million Dollar Beach House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Million Dollar Beach House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar