Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Dollar Beach House

Million Dollar Beach House

26/08/2020 | Flixfilm

Se Million Dollar Beach House på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Konkurrencen er hård, og dramaet uundgåeligt, når en gruppe unge, sultne ejendomsmæglere forsøger at lukke kæmpestore handler på luksusboliger i The Hamptons.


Se Million Dollar Beach House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Million Dollar Beach House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Million Dollar Beach House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Million Dollar Beach House:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Million Dollar Beach House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Dollar Beach House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar