Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Pound Menu

Million Pound Menu

10/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Million Pound Menu på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fred Sirieix, Matthew Hawksley
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.7

Resumé: Nye restauratører får chancen for at åbne deres egne pop op-spisesteder for at imponere den betalende offentlighed – og et panel af kræsne investorer.


Se Million Pound Menu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Million Pound Menu (Millioner på menuen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Million Pound Menu (Millioner på menuen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Million Pound Menu herunder:Fra premieredatoen (10. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Million Pound Menu (Millioner på menuen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Million Pound Menu (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore