Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Pound Menu

Million Pound Menu

27/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Million Pound Menu på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Fred Sirieix, Matthew Hawksley
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Nye restauratører får chancen for at åbne deres egne pop op-spisesteder for at imponere den betalende offentlighed – og et panel af kræsne investorer.


Se Million Pound Menu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Million Pound Menu (Millioner på menuen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Million Pound Menu (Millioner på menuen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Million Pound Menu herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Million Pound Menu (Millioner på menuen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Pound Menu (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar