Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Pound Menu

Million Pound Menu

27/08/2019 | Flixfilm

Million Pound Menu på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Fred Sirieix, Matthew Hawksley, David Page
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Nye restauratører får chancen for at åbne deres egne pop op-spisesteder for at imponere den betalende offentlighed – og et panel af kræsne investorer.

Million Pound Menu (Millioner på menuen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Million Pound Menu på YouTube.Se Million Pound Menu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Million Pound Menu (Millioner på menuen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Pound Menu (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Million Pound Menu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Million Pound Menu (Millioner på menuen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar