Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Million Yen Women

Million Yen Women

15/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Million Yen Women på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Fem smukke, men mystiske kvinder flytter ind hos den fallerede romanforfatter Shin, som klarer den specielle husstand mod betaling.


Se Million Yen Women på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Million Yen Women (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Million Yen Women (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Million Yen Women herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Million Yen Women er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Million Yen Women (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar