Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Millioner har set ‘The Irishman’

Millioner har set ‘The Irishman’

11/12/2019 | Flixfilm

irishman seertal danmark netflixDen 27. november havde Netflix premiere på én af årets vel nok mest ventede film, Martin Scorseses stjernespækkede ‘The Irishman‘.

Mange sad forventelig klar til at streame ‘The Irishman’ og nu kan Netflix afsløre, at millioner af Netflix-medlemmer allerede har set den anmelderroste film.

I alt har 26.404.081 Netflix-kontoer set ‘The Irishman’ i løbet af de første syv dage på streamingtjenesten.

Det fortalte Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix til en konference i New York forleden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tallet dækker over brugere, som har set mindst 70 procent af den episke gangsterfilm med blandt andet Robert De Niro, Al Pacino & Joe Pesci. Alle der har set mindre end 70% er således ikke talt med.

Netflix forventer imidlertid at mindst 40 millioner Netflix-abonnenter har set ‘The Irishman’ i løbet af 28 dage.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Irishman'

Selvom at et seertal på 26,4 millioner lyder astronomisk, så er det ikke rekorden. Susanne Biers Netflix-film ‘Bird Box‘ blev set af hele 45.037.125 Netflix-kontoer i den første uge, mens den efter en måned var blevet set af 80 millioner, hvilket betyder at den apokalyptiske thriller er den den mest sete Netflix-film nogensinde.

‘The Irishman’ er en storslået saga på 3 timer og 20 minutter om organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA, fortalt af krigsveteranen fra 2. verdenskrig, Frank Sheeran; en hustler og lejemorder, som arbejdede sammen med nogle af de mest berygtede personer i det 20. århundrede.

Se ‘The Irishman‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar