Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Min ven Janne Carlsson

Min ven Janne Carlsson

16/10/2022 | Flixfilm

Min ven Janne Carlsson på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Dette intime portræt er produceret af filmskaberen Thomas Samuelsson og beretter om skuespiller, musiker og kunstner Janne Loffe Carlsson set fra hans vens perspektiv.

Min ven Janne Carlsson havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Min ven Janne Carlsson på YouTube.Se Min ven Janne Carlsson på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Min ven Janne Carlsson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Min ven Janne Carlsson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Min ven Janne Carlsson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Min ven Janne Carlsson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar