Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mindfulness and Murder

Mindfulness and Murder

27/04/2017 | Flixfilm

Se Mindfulness and Murder på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Tom Waller
Skuespillere: Vithaya Pansringarm, Apichart Chusakul, Prinya Intachai, Kitsada Hongsakrai
Spilletid: 90 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en hjemløs dreng bliver myrdet i et buddhistisk tempel, leder en munk, der tidligere var politimand, efterforskningen og afdækker sine klosterfællers mørke sider.


Se Mindfulness and Murder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMindfulness and Murder havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mindfulness and Murder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mindfulness and Murder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mindfulness and Murder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mindfulness and Murder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar