Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mindhorn

13/05/2017 | Flixfilm

Se Mindhorn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en syg morder fortæller politiet, at han kun vil snakke med en fiktiv tv-detektiv fra 80'erne, påtager den afdankede skuespiller, som spillede detektiven, sig sagen.


Se Mindhorn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMindhorn havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mindhorn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mindhorn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mindhorn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mindhorn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar