Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Mindhunter’ – Ny brutal krimi-serie fra David Fincher

‘Mindhunter’ – Ny brutal krimi-serie fra David Fincher

02/08/2017 | Flixfilm

Netflix har netop løftet sløret for traileren og premieredatoen til efterårets nye krimiserie ‘Mindhunter’, som er instrueret af David Fincher (Gone Girl, Zodiac, House of Cards).

Serien kan ses på Netflix fra den 13. oktober og nederst i artiklen kan du se den spritnye trailer.

I ‘Mindhunter’ drager de to FBI-agenter (Jonathan Groff & Holt McCallany) ud på en ildevarslende, dybdeborende odyssé for at klarlægge de brutale svar blandt farligste seriemordere og voldtægtsforbrydere. For at kunne pågribe dem må FBI lære, hvordan de tænker – for hvordan overgår man galskaben og kommer den i forkøbet, hvis man ikke forstår den eller dens tanker?

Krimiserien er baseret på ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ af John Douglas og Mark Olshank.

Forfatteren Douglas arbejdede i mange år hos FBI hvor han jagtede nogen af de mest berygtede og kendte seriemordere og voldtægtsforbrydere ved at udvikle personlighedsprofiler således han kunne fange dem, heriblandt James Earl Ray, Ted Bundy og Charles Manson.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

Artiklen fortsætter under annoncen

David Fincher er tilkyttet som den primære instruktør på ‘Mindhunter’, men også danske Tobias Lindholm (A War, A Hijacking) og Asif Kapadia (Amy, Senna) har fået lov til at instruere et par afsnit af serien, som er produceret af Fincher, Joshua Donen (Gone Girl, The Quick and the Dead), Charlize Theron (Girlboss, Hatfields & McCoys) og Cean Chaffin (Gone Girl, Fight Club).

‘Mindhunter’ får premiere den 13. oktober 2017 på Netflix Danmark.
Skriv kommentar