Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Mindhunter’ sæson 2 på vej

‘Mindhunter’ sæson 2 på vej

01/12/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop bekræftet, at den psykologiske krimi-serie ‘Mindhunter’ vender tilbage for en ny sæson.

Det oplyser Netflix på Twitter i en lille teaser, som også kan findes nederst i artiklen.

Sæson 2 kommer ikke som den helt store overraskelse, da der allerede dengang Netflix indgik aftalen med skaberen David Fincher (Gone Girl, The Social Network, Zodiac, House of Cards) var rygter om at aftalen bestod af to sæsoner fra start.

Nu er det dog bekræftet og man kan således se frem til flere interviews med berygtede og kendte seriemordere og voldtægtsforbrydere.

Krimiserien er baseret på ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ af John Douglas og Mark Olshank og vil atter engang have de to FBI-agenter – spillet af Jonathan Groff and Holt McCallany – i front.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober og i den forbindelse anmeldte Flixfilm serien og tildelte den 5 stjerner med kommentaren; “‘Mindhunter’ er ligesom de seriemordere, som FBI-agenterne interviewer: Du vil være skeptisk til at starte med, men snart er du opslugt af en dragende fortælling.”

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Dear Child'

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Mindhunter’ – sæson 1

Netflix har ikke oplyst hvornår sæson 2 får premiere, men det må forventes, at blive om et lille års tid.

Se ‘Mindhunter‘ på Netflix Danmark.
2 kommentarer til ‘Mindhunter’ sæson 2 på vej

  1. Kent - kl. 20:45, 05-02-2018:

    om et fucking år WTF kæft det er latterligt !!!!!!!! HVordan i helvede kan det være vi skal vente så lang tid på det??? Arghhhhhaaaaaaa for sautan jeg er SÅ trist nu, endelig en serie man blev fanget af, også går det sgu ringenes herre og harry potter i den som ventetid. Jeg går i seng…..

  2. Pi - kl. 19:24, 08-04-2018:

    Kent du er skøn! Du har lige reddet min aften 😉 glæder mig ligeså meget som dig!

Skriv kommentar