Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mindhunter

Mindhunter

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Mindhunter på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Sonny Valicenti
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Resumé: I slutningen af 1970'erne udbreder to FBI-agenter kriminologien ved at fordybe sig i psykologien bag mord og kommer ubehageligt tæt på alt for ægte monstre.


Se Mindhunter på Netflix


Anmeldelse: Mindhunter - sæson 1

Anmeldelse: Mindhunter - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mindhunter (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mindhunter (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mindhunter herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mindhunter er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mindhunter (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar