Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mindhunter

Mindhunter

16/08/2019 | Flixfilm

Mindhunter på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: I slutningen af 1970'erne udbreder to FBI-agenter kriminologien ved at fordybe sig i psykologien bag mord og kommer ubehageligt tæt på alt for ægte monstre.Se Mindhunter på Netflix

Anmeldelse: Mindhunter - sæson 1

Anmeldelse: Mindhunter - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mindhunter (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mindhunter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mindhunter (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mindhunter (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mindhunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mindhunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar