Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mine

04/07/2021 | Flixfilm

Mine på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Bo-young, Kim Seo-hyeong, Ja-Yeon Ok
Spilletid: 37S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: To kvinder, der føler sig buret inde i deres konglomeratfamilies luksusliv fyldt med hemmeligheder og løgne, forsøger at fjerne alt, som står i vejen for deres lykke.Se Mine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mine (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mine på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mine (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mine (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar