Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode

27/11/2018 | Flixfilm

Minecraft: Story Mode på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Patton Oswalt, Catherine Taber, Dee Bradley Baker
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Du styrer spillet og eventyret i denne Minecraft-verden. Sammen med et team af dine venner, former dine beslutninger spillet. Vælg klogt!

Minecraft: Story Mode (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Minecraft: Story Mode på YouTube.Se Minecraft: Story Mode på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Minecraft: Story Mode (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minecraft: Story Mode (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Minecraft: Story Mode, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Minecraft: Story Mode er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Minecraft: Story Mode

  1. isa - kl. 18:12, 01-01-2019:

    jeg elsker at Netflix har Minecraft story mode jeg har altid ønsket at spille den på dansk og er vild efter at høre om sæson 2 også kommer på Netflix.

Skriv kommentar