Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode

27/11/2018 | 1 kommentar

Se Minecraft: Story Mode på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Du styrer spillet og eventyret i denne Minecraft-verden. Sammen med et team af dine venner, former dine beslutninger spillet. Vælg klogt!


Se Minecraft: Story Mode på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Minecraft: Story Mode (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Minecraft: Story Mode (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Minecraft: Story Mode herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Minecraft: Story Mode er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minecraft: Story Mode (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Minecraft: Story Mode

  1. isa - kl. 18:12, 01-01-2019:

    jeg elsker at Netflix har Minecraft story mode jeg har altid ønsket at spille den på dansk og er vild efter at høre om sæson 2 også kommer på Netflix.

    Skriv kommentar