Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode

27/11/2018 | Flixfilm

Se Minecraft: Story Mode på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Du styrer spillet og eventyret i denne Minecraft-verden. Sammen med et team af dine venner, former dine beslutninger spillet. Vælg klogt!


Se Minecraft: Story Mode på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMinecraft: Story Mode (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Minecraft: Story Mode (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Minecraft: Story Mode herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Minecraft: Story Mode er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minecraft: Story Mode (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Minecraft: Story Mode

  1. isa - kl. 18:12, 01-01-2019:

    jeg elsker at Netflix har Minecraft story mode jeg har altid ønsket at spille den på dansk og er vild efter at høre om sæson 2 også kommer på Netflix.

    Skriv kommentar