Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Minimalism: A Documentary About The Important Things

01/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Matt D'Avella
Skuespillere: Dan Harris, Joshua Becker, Shannon Whitehead, Sam Harris
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.7

Resumé: Mennesker, der afviser den amerikanske ide om, at man bliver lykkelig af at have ting, interviewes i denne dokumentar, som demonstrerer at "mindre er bedre".


Se Minimalism: A Documentary About The Important Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Minimalism: A Documentary About The Important Things havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Minimalism: A Documentary About The Important Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Minimalism: A Documentary About The Important Things herunder:Fra premieredatoen (1. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Minimalism: A Documentary About The Important Things er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Minimalism: A Documentary About The Important Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar