Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minimalism: A Documentary About The Important Things

Minimalism: A Documentary About The Important Things

01/04/2017 | Flixfilm

Se Minimalism: A Documentary About The Important Things på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Matt D'Avella
Skuespillere: Dan Harris, Ryan Nicodemus, Rick Hanson, Jesse Jacobs
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Mennesker, der afviser den amerikanske ide om, at man bliver lykkelig af at have ting, interviewes i denne dokumentar, som demonstrerer at "mindre er bedre".


Se Minimalism: A Documentary About The Important Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMinimalism: A Documentary About The Important Things havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Minimalism: A Documentary About The Important Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Minimalism: A Documentary About The Important Things herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Minimalism: A Documentary About The Important Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minimalism: A Documentary About The Important Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar