Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minions & More 2

Minions & More 2

08/11/2022 | Flixfilm

Minions & More 2 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
Skuespillere: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton
Spilletid: 91 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Se animerede kortfilm som Phil’s Dance Party og Binky Nelson Unpacified i denne samling fra firmaet bag serien Grusomme mig.Se Minions & More 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Minions & More 2 havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Minions & More 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Minions & More 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minions & More 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Minions & More 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Minions & More 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar