Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Minions

17/04/2021 | Flixfilm

Se Minions på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Kyle Balda, Pierre Coffin
Skuespillere: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney
Spilletid: 91 min
Land: USA, Japan, France
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: De banangule, uforståelige væbnere fra Grusomme mig stjæler rampelyset i denne forløber, der skildrer deres fortid som skurketilbedere.

Minions havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Minions på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Minions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Minions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Minions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar