Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minnal Murali

Minnal Murali

24/12/2021 | Flixfilm

Se Minnal Murali på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Basil Joseph
Skuespillere: Tovino Thomas, Guru Somasundaram, Aju Varghese
Spilletid: 158 min
Land: India
Sprog: Malayalam, Kannada, Tamil, Hindi, Telugu
IMDb-karakter: 8.2

Handling: En skrædder får særlige evner efter at være ramt af et lyn, men må overvinde en uventet modstander, hvis han skal blive den superhelt, hans hjemby har brug for.

Minnal Murali havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Minnal Murali på YouTube.Se Minnal Murali på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Minnal Murali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minnal Murali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Minnal Murali, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Minnal Murali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar