Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minor Details

Minor Details

15/08/2016 | Flixfilm

Minor Details på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Adventure, Family, Mystery
Instruktion: John Lyde
Skuespillere: Kelsey Edwards, Caitlin E.J. Meyer, Danielle C. Ryan
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da eleverne og lærerne på en prestigefyldt skole bliver ofre for en mystisk sygdom, slår fire piger sig sammen for at opklare mysteriet.

Minor Details havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Minor Details på YouTube.Se Minor Details på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Minor Details ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minor Details stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Minor Details, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Minor Details er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar