Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Minority Report

Minority Report

01/06/2020 | Flixfilm

Minority Report på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Action, Crime, Mystery
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton
Spilletid: 145 min
Land: United States
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Sidst i det 21. århundrede, hvor teknologien kan forudsige forbrydelser, før de begås, anklages en førende "Precrime"-betjent for mord.Se Minority Report på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Minority Report havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Minority Report på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Minority Report ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minority Report stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Minority Report, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Minority Report er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar