Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Minority Report

Minority Report

01/06/2020 | Flixfilm

Se Minority Report på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Crime, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Tom Cruise, Max von Sydow, Steve Harris, Neal McDonough
Spilletid: 145 min
Land: USA
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Sidst i det 21. århundrede, hvor teknologien kan forudsige forbrydelser, før de begås, anklages en førende "Precrime"-betjent for mord.


Se Minority Report på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Minority Report havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Minority Report ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Minority Report:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Minority Report er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Minority Report stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar